KANDILINIZ MUBAREK OLSUN !!! gencforum.eu.tt LUTFEN UYE OLALIM

Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mozilla Thunderbird
08-17-2008, 01:37 AM
Mozilla Thunderbird
Herkese Merhaba!Umarım iyisinizdir.Kötüseniz bile sizi birazcıkta olsa sevindirecek bir haberim var! Mozilla destekli süper bir mail sistemi çıkmış bulunmaktadır. Ben Hotmail’den sıkıldım artık insanı bayıyo diyorsanız buyurun Thunderbird’e Ancak bununda MSN gibi kendi programı var.Merak etmeyin kotanızı zorlayacak bişey değil.Sadece 6.2 MB ve Türkçe !!!Ayrıca mesajlara 5-1 arası önemlilik derecesi bile veriyorsunuz.Her derecenin kendi renki var.Ayrıca bunun için kayıt olmayada gerek yok ve isterseniz rss için de kullanabilirsiniz..Ve daha ne özellikleri var bir bilseniz.Ben çok memnun kaldım!...

http://www.mozilla-europe.org/tr/products/thunderbird/ adresinden bu programı indirebilirsiniz.

Ama Hayır! Bana daha çok bilgi ve programın önizlemeleri gerekiyor diyorsanız

http://www.mozilla-europe.org/tr/product.../#organize linki tam size göre!... İyi Günler

^^^^FORUM KURALLARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
^^^^FORUMA RESİM EKLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
^^^^FORUMA VİDEO EKLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
Bu kullanıcıya email gönder Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
08-17-2008, 06:45 AM
Cvp: Mozilla Thunderbird
güzel şimdi indiriyomSad

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..
Bu kullanıcıya email gönder Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-17-2008, 08:03 AM
memnun kalmazsan kotanız iade Big Grin

^^^^FORUM KURALLARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
^^^^FORUMA RESİM EKLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
^^^^FORUMA VİDEO EKLEMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN!^^^^
Bu kullanıcıya email gönder Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-17-2008, 06:27 PM
internet sınırsız kota dolmuyorBig Grin

gmaile gelen mesajlara bakmak için googleye giriodum gerek kalmadı bu programdan bakabiliom mesajlara teknoloji ne kadar geliştiBig Grin

Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..
Bu kullanıcıya email gönder Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj Önizleme 

Foruma Git:

Bize UlaşınBilgi Arsivimiz!En Üste Dönİçeriğe DönArşivRSS Beslemesi